THE MEMORIES

Ingeborg & Rudy

We kennen David al sinds hij in Amsterdam is komen wonen en lid is geworden van Waterpolo vereniging ‘t Y, ruim 10 jaar terug. We zijn al jaren vrienden en hebben Davids fotohobby zien uitgroeien tot een hoog professioneel niveau. Eerst bleef het fotograferen vooral bij de waterpolotoernooien en zeilweekenden, maar na her en der een cursus te volgen werden de onderwerpen uitgebreider, de tools steeds professioneler en de foto’s steeds adembenemender. Het is overduidelijk dat fotograferen zijn passie is. Het mooie is dat David ook met een internationale blik naar zijn vak kijkt. Hij is nou eenmaal een Australiër die voordat hij naar Nederland is gekomen, ook in de USA heeft gewoond. Hij is op de hoogte van de laatste trends in de wereld. Zo heeft hij voor onze bruiloft een fantastische foto-video clip gemaakt waar we echt kippenvel van kregen . Ook heeft hij ons fotoalbum in Amerika laten maken. Deze kwaliteit kun je simpelweg (nog) niet in Europa krijgen

Waarom vinden wij dat David mooie foto’s maakt? Het is een combinatie van zijn gevoel voor compositie, zijn extreem goede kijk op hoe jij er op je best eruit ziet, zijn manier om je op je gemak te stellen en dat hij het uiterste weet te halen uit zijn state of the art toolkit.

Wij raden hem absoluut aan, niet alleen voor je bruiloft maar ook bijvoorbeeld voor een fotosessie met kinderen. Heel goede vrienden van ons zijn net bevallen van hun eerste dochter en als geschenk hebben wij hun een fotosessie met David aangeboden.

Follow Us