Laura & Remko

Op de enige trouwbeurs die wij bezocht hebben, werd onze aandacht direct getrokken door de prachtige foto’s van David Currie Photography. Tijdens een kort gesprek met hem op die beurs voelden wij al meteen een klik. Toen David ook nog een boek liet zien wat hij eerder gemaakt had, waren wij verkocht!

De fotoshoot die we op de Vinkeveense Plassen hebben gedaan was een leuke ervaring waarvan wij enorm hebben genoten, heel gezellig, gemoedelijk, maar toch ook bijzonder en speciaal. Gedurende de rest van onze bruiloft hebben wij niet gemerkt dat hij zoveel foto’s heeft gemaakt en op de “verplichte” fotomomenten werkte hij prettig, snel en professioneel met een goed resultaat.

Tijdens de avond konden onze gasten al genieten van de slideshow die David van het dagprogramma had gemaakt. Ook zijn er leuke foto’s van ’s avonds door de fotobooth die met enkele attributen was neergezet. En ook hier heeft hij zelf de mooiste momenten voor ons vastgelegd.

Door de mooie foto’s die David heeft gemaakt en een fantastisch fotoboek kunnen wij alle momenten van onze bruiloft herbeleven wanneer en met wie wij dat willen! Naast onze keuze voor elkaar, was de keuze voor David bijna net zo goed 😉

Wil je geweldige foto’s met net dat beetje extra…. En ook gewoon een heel aardige kerel op je bruiloft? Vraag dan David Currie Photography!

I n s t g r a m
F a c e b o o k