THE MEMORIES

Nancy and Edwin

We hebben met David kennisgemaakt tijdens een trouwbeurs op aangeven onze weddingplanner. Zij dacht dat David dé fotograaf voor ons zou zijn. En ze heeft gelijk gehad.

Als opwarmer hebben we een engagement shoot bij ons in het park gehad. We waren reuze benieuwd hoe dat zou gaan en hoe de kinderen (3 en 5 jaar) op David zouden reageren. De shoot is een mooie combinatie van spontane en geposeerde foto’s geworden. David wist zelfs ons 3-jarige dochtertje met een zeer eigen willetje zover weten te krijgen dat ze voor hem poseerde. Dat gaf ons een goed gevoel voor de trouwdag zelf.

Op de trouwdag was David vroeg aanwezig om ook een deel van de voorbereidingen te fotograferen. Hij was aanwezig, maar toch ook niet. In positieve zin dan. Je kon gewoon de dingen doen die je moest doen zonder dat daar iemand hinderlijk in de weg liep. En dat was zo de hele dag gegaan. Als het nodig was, nam hij de regie in handen bv bij de “statie-foto’s”. Op andere momenten liep hij bijna onzichtbaar rond en nam foto’s.

En dan de foto’s. Omdat wij zelf het trouwfotoalbum willen maken heeft David wel de mindere foto’s eruitgehaald en een paar bewerkt, maar hebben we alle foto’s op groot formaat (en klein voor op de iPad) gekregen. In een mooie verpakking. Ook hier weer een mooie combinatie van spontane en geposeerde foto’s.

We zijn zeer blij dat David ons fotograaf was en kijken nog altijd met plezier naar de foto’s.

Follow Us