THE MEMORIES

Debby and Theo

Het zoeken naar een fotograaf voor de mooiste dag van je leven, het leek ons zoeken naar een speld in een hooiberg. Want waar vind je, in het aanbod van zoveel fotografen, juist die ene? Die ene fotograaf waar het mee klikt, waarbij je jezelf kunt zijn en die de mooiste momenten van je trouwdag vastlegt? Dat zou vast een lastige zoektocht worden…

Maar.. we hadden ‘m zo gevonden! Via onze weddingplanner Astrid Blaauw kwamen we in contact met David Currie; een lieve, bescheiden fotograaf met zijn roots in Australië. Op een bruidsbeurs werden we aan elkaar voorgesteld en heeft David het een en ander van zijn werk laten zien. Het sprak ons meteen aan. Maar behalve de fotografie, sprak ook David ons enorm aan. Een rustige, lieve vakman die zijn werk doet zonder op de voorgrond te treden.

Om een beetje te wennen aan het poseren en aan het feit dat er op de trouwdag continu een fotograaf om je heen dartelt, hebben we gekozen voor een engagement shoot. Gedurende deze ochtend hebben wij kunnen wennen aan de werkwijze van David (en hij aan ons). Dit heeft geresulteerd in een aantal prachtige foto’s, welke wij tevens hebben kunnen gebruiken voor onze huwelijksdag.

Op onze trouwdag was David al vroeg aanwezig bij de bruid in spé om alle voorbereidingen zo goed mogelijk vast te leggen. David klikte op alle goede momenten met zijn camera, maar je merkte niet dat hij constant om je heen was. Alle mooie momenten zijn hierdoor op de gevoelige plaat vastgelegd. Ook gedurende de fotoshoot op locatie, het trouwen in het gemeentehuis en later de foto’s tijdens diner en feest, voelde het goed om David om ons heen te hebben. We waren volledig onszelf en dat is ook terug te zien op onze foto’s.

We kijken nog zeer regelmatig alle foto’s door en krijgen dan weer een heel warm gevoel. Het was een fantastische dag, geweldig geportretteerd door een fantastische fotograaf!!
Over een tijdje willen we heel graag weer een fotoshoot plannen samen met onze 5-jarige dochter en voor ons staat al vast wie we gaan vragen om deze foto’s te maken..

David, thanks for being a part of our special day. You are a fantastic photographer, but evenmore a fantastic person!!

Liefs, Theo en Debby

Follow Us