THE MEMORIES

Céline and Martijn

We waren op zoek naar een goede fotograaf, en kwamen in contact met David via onze weddingplanner. David bleek een erg vriendelijk karakter te hebben en een geweldige blik op hoe de dag eruit zou moeten zien. We hadden al een heel goede indruk gekregen van het talent dat David heeft door op zijn website en blog de vele foto’s te bekijken. We waren er dan ook snel uit.

Een heel erg fijn onderdeel van het pakket dat David aanbood is dat we een zgn. Engagement Sessie zouden doen. We gingen met David mee naar de Kermis, een geweldig leuke omgeving waar bijzonder leuke foto’s uit voort gekomen zijn. Zo hebben we elkaar goed kunnen leren kennen, en raakten wij gewend aan het staan in het middelpunt van de belangstelling.

In de voorbereiding naar het Huwelijk hoefde er niet veel te gebeuren. We vertelde David welke wensen we hadden (welke mensen er bijvoorbeeld absoluut op de foto moesten staan) en hij heeft daar goed rekening mee gehouden. Tussendoor wilde we nog de uitnodiging laten ontwerpen, gebaseerd op een foto uit de engagement shoot. Ook hier heeft David zich helemaal op gestort. Met veel trots hebben we die mooie uitnodigingen rondgestuurd.

Het boek is zorgvuldig ontworpen. David neemt veel tijd om samen het boek helemaal te tweaken zodat het tot het mooie resultaat komt dat we nu thuis hebben liggen. Iets waar we met veel plezier en trots doorheen bladeren.

We zijn bijzonder tevreden met de professionaliteit en creativiteit die David bezit, iemand die je er op je dag gewoon bij wilt hebben!

Liefs Céline en Martijn

Follow Us